1Hei fine lesere! Jeg hadde blitt veldig glad om dere hadde lagt igjen en liten beskjed om hva dere vil lese om, ha mer av eller hva dere savner her på bloggen? Akkurat nå må jeg faktisk ta en ufrivillig bloggpause, men det er selvfølgelig på grunn av kjøkkenet, og ikke noe annet! All tiden vår går til oppussing, så det er verken spennende trening, fine outfit eller hyggelige middager og blogge om. Fine bilder får jeg heller ikke tatt, for hele leiligheten våres er en byggeplass…Jeg har sett ut som en dass i over en uke nå… *haha* Oppdaterer selvfølgelig hvis det skjer noe spennende, men foreløpig blir det kjedelig og besøke bloggen min.

Legg igjen noen ønsker, så lover jeg og komme tilbake veldig snart! A mener vi skal bli ferdige innen en uke, såååå jeg håper, håper og håper! Oppussing av kjøkken er virkelig noe dritt *hihi* men det blir nok v-e-l-d-i-g bra når vi er ferdige, og DA skal jeg lage mye mat da! Gleder meg!!! Nyt sommeren dere som kan, så skal jeg jobbe for harde livet her inne.

STOR KLEM