sko                                                                   // Sko her 30 % rabatt hos Ellos nå faktisk! // Tights her // (adlinks)

Hei hvor det går! Nå kom jeg akkurat hjem fra en kort, men samtidig lang powerwalk. Det ble ikke mer enn 6,5 km tilsammen, men jeg gikk altså inn til Lillestrøm først og tok sol, gikk tilbake igjen og hjem til tante. Gikk tur med Zack og deretter gikk hjem igjen. Jeg har bil, så det hadde naturligvis vært lettere og bruke den, MEN til tross for ruskeværet,  var det veldig fristende og bruke beina i dag. Med riktig tøy og riktig musikk på ørene ble turen tipp topp. Jeg svettet samtidig som jeg ble våtere og våtere av regnet faktisk *haha*

Nå har jeg kjøpt inn litt potetgull, pepsi max til min kjære og meg, som vi skal kose oss med i kveld. Fikset et par filmer vi kan se på, og er egentlig veldig klar for en fin og rolig lørdagskveld!