1Hei hei ♡ Her var det kaos i dag tidlig! Eller, ikke kaos da, men macen nektet og skru seg på. Den ladet, lagde start-lyden, spilte musikk hvis jeg trykket på play men nektet og vise skjermbildet. Som blogger var dette krise, men etter og ha skrudd den av, på, av, på osv osv… Så funket den plutselig! Nå skal jeg ta den med til eplehuset, så den forhåpentligvis ikke gjør dette mot meg en gang til. Men nok om det! Jeg er dagmamma for Louis fortsatt, og nå har vi akkurat forsøkt og rydde litt i kaoset her hjemme. Det er begrenset for hvor ryddig det får blitt her akkurat nå, men nå har vi i hvertfall en fungerende kjøkkenbenk på gjesterommet og en nogen lunde ryddig stue og soverom. .. Jeg har alltid ledd litt av dem som er opptatte av feng shui, men akkurat nå merker jeg faktisk hvor mye bedre det er når rommene er åpne, luftige og uten så mye rot.
2Men nå slapper vi av da! Louis har lagt seg til og sove, og jeg koser meg med macen *finally* og leser litt i shape up! I kveld har jeg planer om og få til den etterlengtede treningsøkten på Elixia. SÅ hvis alt går etter planen i dag blir det både styrke og kardio i løpet av kvelden. Jeg er nemlig barnevakt for en annen hund også! Hunden til tante trenger nemlig litt mosjon mens de er på ferie, og siden jeg liksom er så «sprek» har jeg fått den oppgaven. Zack er en diger hund, så i dag har jeg planer om og gi han en skikkelig joggetur, så lenge benet hans orker det *skade*… Godt for han og godt for meg, som ikke har bevegd meg ordentlig på en god stund. Her er et bilde av oss fra gårsdagens tur i Lillestrøm, og han var en drøm og gå på tur med. Tante har virkelig vært flink til og «oppdra» han.
20130620-084116.jpgHåper alt står bra til med dere!