sNår man ikke har kjøkken lenger, må man nesten kjøpe sushi til kveldsmat! *hihi* Nå er endelig alt av gammel «dritt» ute av kjøkkenet, og det er kunn et tomt, hullete og møkkete rom som står igjen. H-e-r-r-e-g-u-d som vi har stått på i dag! Jeg er faktisk kjempeimponert over hva vi har klart på bare to dager, og bare for og skryte litt ekstra… Frøken Andersen her, fikk av gulvet på kjøkkenet helt på egenhånd mens A var ute en tur. Dere skulle sett da han kom tilbake. For da stod jeg i døren, stolt som en hane, og bare: Jeg er ferdig med og fjærne gulvet jeg! …  Aldri vært så stolt i hele mitt liv tror jeg! *haha*

Mamma og co har vært kjempesnille og lagd mat til oss to dager på rad nå, ettersom vi nå står uten vifte, og kun en konfyr her. I tilegg virker det ikke helt hygenisk og lage mat inne på et såppas støvete rom, så det passer oss helt ypperlig! Tusen takk for hjelpen. I morgen klokken 07:00 skal min kjære bonuspappa hente meg, og bli med opp på fyllinga for og kaste lasset vi har klart og samle opp! Kan ikke fatte og begripe at et så lite kjøkken kan fylle opp en hel tilhenger. Jeeeeez! Men NÅ skal vi slappe av og legge alle tanker om oppussing til side noen timer kjenner jeg. NATTA

PS: Jeg har tatt masse bilder av kjøkkenet de siste dagene, så dere skal få se før og etter bilder.