112157_largeHei hei Hadde vi ikke hatt internett og do her hadde jeg nesten trodd jeg var på campingtur. *Ler meg ihjel* Vi pusser opp kjøkkenet som dere vet, og akkurat nå er det fult kaos her. Stekeovnen står midt på gulvet, halvparten av kjøkkenet er revet, jeg kokte kaffe på stuegulvet i dag tidlig og måtte spise frokost på balkongen, siden alle de andre bordene i leiligheten er fulle av kjøkkenutstyr. Satser på at vi får litt på plass i løpet av dagen, men nå er vi i hvertfall godt i gang! Jeg gleder meg helt vannvittig mye til og få det ferdig, herreminhatt. Jeg tror det kommer til og bli så fint! Det som ikke er så fint er at det blir full fokus på kjøkken og oppussing denne uken, så trening (og mat) kommer som andre-pri til vi er klare. Nå har jeg hatt litt for mange uker med dårlig aktivitet, så nå begynner jeg nesten og få litt dårlig samvittighet! Men, skal helt ærlig inrømme at det har vært godt med litt «fri» også. Har jo ikke akkurat ligget på latsiden det siste året for og si det sånn. 

Nå venter siste rest av rydding på meg, så skal vi rive de siste skapene! Snekker Andersen *meg* er klar :) 
Kjøkkenet her er så gammelt så det er litt av en jobb for og si det sånn. Kjipt for dem som pusset opp for 50 år siden, for de har gjort ting utrolig vanskelig. Både for seg selv og for oss som må rive alt ned igjen…. *hihi*