uke♥ Prosjekt «nytt kjøkken er i gang (les: tur retur IKEA flere ganer i uken ♥ Barnevakt for Louis ♥ Jobbintervju for en sommerjobb  Byfest tre dager på rad ♥ Fyllesyk/sliten tre dager på rad ♥ Lange netter + korte dager = veldig liten tid til blogging for eksempel ♥ Junkfood og alkohol er ikke spennende og lese/skrive om ♥ Fint vær og gode venner >> sitte inne og blogge …
IMG_1264Ja, en liten oppdatering på hvorfor det har vært stille her. I skrivende stund sitter jeg og planlegger hvor vi skal plassere innholdet i kjøkkenskapene mens vi pusser opp. Kjøkkenet i leiligheten er fra 60-tallet, men nå er det enedelig tid for et nytt kjøkken, med både  oppvaskmaskin (wohooo) , fine løsninger og bedre plass. Så, det har tatt tid for og si det sånn, men nå er vi ihvertfall i gang, og første del rives i dag!

Ellers så har det jo vært byfest i Lillestrøm da, og jeg var med på 3 av de 4 dagene… L-i-t-t sliten i går, men det var absolutt verdt det. Jeg har hatt det kjempegøy, men valgte og holde dere litt utenfor alt tullet jeg holdt på med. Er begrenset for hvor spennende det er og lese om hvor mange glass med vin jeg drakk og om jeg spiste toast eller kebab etter 00:00 kvelden i forveien liksom… Men 3 vellykkede dager altså, og jeg traff til og med en del blogglesere! Den siste traff jeg lørdag natt….så hvis du leser dette: Kjempehyggelig og hilse på deg, men du får unnskylde tilstanden jeg var i. Følte ikke jeg representerte den «sunne bloggen min» spesielt godt akkurat da for og si det sånn. Men, jeg regner med at det går fint, det er byfest en gang i året ♥ hehe