solI løpet av mine 21 år har jeg lært meg en del nyttige triks når det kommer til sol og sommer. Huden har jeg alltid vært flink med, men håret har jeg ikke tatt så godt vare på før nå i det siste. Men, jeg tenkte jeg kunne dele mine beste tips for og få en fin sommerhud, som holder på brunfargen lenge, og som ikke ødelegges helt i løpet av sommeren. Ingen vil vel se ut som et lærbelte innen 20 år? Det vil ikke jeg i hvertfall!
hudSolkrem er viktig, men man har jo som regel et mål om og bli brun, så fort som mulig når man ligger der i solsengen. Men, les dette nøye. Jeg elsker og sole meg, bli brun og jeg blir alltid brun om sommeren. . . Jeg bruker skjeldent lavere enn faktor 15 på kroppen og bruker jeg olje, vil jeg ha en med faktor. I ansiktet pleier jeg faktisk og bruke faktor 30 eller 50, og folk for helt hakeslep når jeg sier dette. Men dere vet like godt som meg at huden i ansiktet er tynn og veldig ømfintlig, så det er en selvfølge at man tar godt vare på den. Jeg blir brun i ansiktet, men det kan ta en dag ekstra i solen før jeg ser forskjell, i tilegg holder fargen lenger og jeg får rynkene mine senere enn de som bruker faktor 6 for eksempel…

Både før og etter dagen i solen er jeg flink til og pleie huden når den skal «slappe av». Da skrubber jeg meg som regel i dusjen, så døde hudceller, rester fra solkrem og etc forsvinner. Da etterlater jeg meg en myk og fin hud, og den er klar for litt smøring. Da er jeg helt avhengig av en god body butter! Jeg har brukt det i mange år, og føler dét gir meg mye mer fuktighet og «oppstramming» av huden, enn det vanlig, flytende fuktighetskrem gir meg. Når jeg er ferdig med dette, lar jeg kremen trekke inn i huden over natten, eller før jeg kler på meg. Da er huden min myk og god til neste soldag og jeg får en mye finere glød *føler jeg*.

Alle produktene på bildet finner dere på Bangerhead.no

HÅRSå, til håret. Håret mitt har ofte gått i glemmeboksen om sommeren, men da sitter jeg også igjen med et kjempeslitt hår når sommeren er over. . . Ikke kult! Jeg har jo en drøm og få langt hår igjen, men da må jeg jo prioritere håret mitt året rundt. Sol, saltvann og klorvann sliter på håret, og det er derfor viktig at man bruker produkter som gir håret den beskyttelsen og pleien den trenger på denne årstiden.

Jeg fant mange produkter hos Bangerhead som jeg kunne tenkt meg, og disse er spesielt utviklet for det jeg skriver om i dette innlegget. Nemlig sol og sommer! SP After Sun Shampo er skånsom for både hud og hår og fjerner rester fra solkrem, klor og saltvann.  SP After sun Conditioner reparerer håret og gir det øyeblikkelig fuktighet og glans. SP After Sun Fluid er en hårkur som gir langvarig fuktighet og pleie til solskadet hår. Alle produktene finner du på Bangerhead.no under kategorien «hårpleie».

Så, da vet jeg hva jeg skal handle inn når lønningen kommer! Er du klar for sol og sommer?