IMG_1179God morgen! Eller formiddag kan man vel si nå, men morgen for meg, for jeg sov til 12 i dag!!! Festen til Mamma og venninnen hennes var veldig vellykket, med masse reker, hvitvin, fine taler og gode innslag. Videoen vår ble foresten veldig godt tatt i mot, mamma begynte naturligvis og gråte *den skulle jo være morsom egentlig?*, så hun måtte se den igjen i dag for og få med seg teksten. Pernille og «barna» dro hjem etter middagen, så de fra 20 0g oppover kunne danse fra seg, og kose seg med kaker og drinker. Jeg føler meg som en d-u-s-t når jeg danser, så det ble kun én svingom på meg…. Gangnamstyle er den eneste dansen jeg er trygg på, så da ble det den. *haha* og her har dere beviset, midt i «eeeeeeeh sexy lady» *lol*
Skjermbilde 2013-06-09 kl. 13.03.37Vellykket kveld og natt, så A og jeg var ikke hjemme fra militærbasen før klokken halv fire i natt. Lenge siden jeg har vært så lenge ute faktisk, og det er lenge siden jeg har vært i SÅ god form som nå, etter en fest. Helt fantastisk! Jeg starter derfor dagen med litt frokost på balkongen alene i dag. Med musikk, kaffe og verdens deiligste frokost. Oppskriften kan du finne her, og den må prøves ut hvis du ikke har lagd det før.
2
1Nå venter jeg bare på solen igjen *føler jeg ikke gjør noe annet*, og forhåpentligvis kommer den snart! Nå skal jeg lade opp til en ny uke ved og ikke gjøre en dritt. DEILIG!