20130608-144618.jpg

20130608-144624.jpg
Neimen hei! ♡ Her sitter jeg da, og koser meg i solen *som forsåvidt forsvant bak en sky akkurat nå*… Men jeg har ligget her siden halv ett så det har jo blitt et par timer i hvertfall. Hentet meg akkurat et glass med iskald, hvitvin, så  koser jeg meg, mens jeg lader opp til kveldens festligheter. I kveld er det endelig tid for og feire førstiårsdagen til mamma *som feirer den 2 måneder på forskudd* og venninnen hennes, sååå dette er et slags krampetiltak for og få litt farge til festen.
20130608-144630.jpgSom dere ser, har jeg vært flink jente og lakket alle mine 20 negler i dag til en forandring. Jeg er den typen som er elendig på neglelakk, og som kan gå med avflasset farge på hender og tær i flere uker. Må skjerpe meg der altså… På tide og bli voksen!

Stikker egentlig bare innom for og si hei, og for og ønske dere en fin dag! Dere skal selvfølgelig få se bursdagskjolen min senere i kveld!
Hurra for innholdsrike innlegg!