DETTE HER BLIR FLAUT! Men jeg må nesten dele musikkvideoen vi har lagd til mammaen vår, med dere. Jeg har hatt SÅ lyst til og blogge om dette her, men måtte naturligvis vente med tanke på at mamma ikke skulle få snusen av noe. Pernille og jeg har nemlig lagd en musikkvideo til mamma, som skal vises på 40 års-festen i dag. Dette innlegget er selvfølgelig forhåndsskrevet… Pernis og jeg var ganske «tøffe» og sang for stefaren min, da han fyllte 40. Men på festen til mamma blir vi nesten 100 stk, så det var ikke snakk om noe live-performance der altså… Men siden hun har mast så mye om det *skjønner IKKE hvorfor, haha* så måtte vi jo gjøre noe. Hun har sikkert sagt det 20 ganger til meg at: Dere må jo gjøre noé da!?… En liten sang, en tale eller et dikt… *LOL* Jeg fant derfor ut at vi skulle lage en sang til en av melodiene til Backstreetboys *som mamma likte da de holdt på* og lage en musikkvideo til den… Da kan vi bare gjemme oss under bordet mens de spiller den, så kan vi late som ingenting etterpå.

, se bortifra sangstemmene våres *vær så snill, haha* og se heller på det som ren underholdning og et morsomt påfunn vi har lagd til mammaen vår. Vi er i hvertfall veldig fornøyde, og har hatt det kjempemorsomt mens vi lagde den sammen med Mia. Håper du liker den mamma! DU ER SUVEREN !