kopp3God morgen ♡ E-n-d-e-l-i-g kom solen tilbake til Lillestrøm, så i dag skal Louis og jeg kose oss ute! Jeg skal gå uten strømpebukse i bursdagen til mamma i morgen, så jeg må faktisk få litt sol på beina i dag. *hihi* Nå har jeg akkurat drukket to kopper kaffe, av den søte koppen jeg fikk til bursdagen min. Syns den er så søt, så måtte bare ta et bilde av den og vise den til dere.
kopp2Finfin start på dagen, og den ble enda bedre da denne tassen under her kom inn døren. Akkurat nå er han litt kjedelig, og sover ved siden av meg da… I dag har jeg ikke så mange planer. Jeg har lyst til og ta litt nye bilder til bloggen, kanskje fikse litt på designet og eventuelt bytte header. Syns det er på tide med noe litt mer sommerlig? Ellers så skal jeg sole meg når solen kommer på balkongen og jeg gleder meg veldig! *hihi* 
louisLouis hilser, og vi håper dere får en kjempefin fredag