blomst1Som jeg sa i det forrige innlegget, så er ikke jeg født med grønne fingre i-det-hele-tatt… Etter og ha forsøkt og plante blomster og holde dem i live en hel sommer, to år på rad har jeg gitt opp. De vil tydeligvis ikke leve med meg! Derfor har jeg kommet frem til en perfekt løsning for meg, og for de av dere som gjerne vil ha blomster, men som er like dårlige som meg når det kommer til dette med planter. Kjøp plastikkblomster! *haha* Jeg lå og tenkte på dette her en natt når jeg ikke fikk sove, og har siden da leitet febrilskt etter sånne «baller», som du ser på bildet over her. Jeg kunne kjøpt dem enda litt større ser jeg nå, meeeeen jeg må si jeg er ganske så fornøyd med meg selv her jeg sitter. Syns det ser veldig bra ut, og det beste er at de klarer og passe på seg selv! *wohoooo* Smart eller hva?
creativityGjennomsnittsalderen i boretslaget her må være 70 år, så det sier jo seg selv at jeg følte meg ganske teit, når det eneste vi hadde av blomster var to brune og vistne stubber fra i fjor, mens de andre har blomsterkasser fulle av blomster… Nå derimot syns jeg at jeg har de stiligste og fineste blomsterkassene! 
blomst2