bikini2Heei ♡ Som dere ser har jeg besøk i dag, av verdens søteste lillebror Louis *uttales LUI alle sammen*. Mamma er ute og handler inn siste rest til førtiårslaget neste uke, og da er jeg barnevakt vet dere. Koser meg veldig! Det er dårlig med sol her i dag, men det er heldigvis varmt nok til og sitte ute i bikini, og det er deilig! I skrivende stund har jeg også besøk av Charlotte, så nå sitter vi på balkongen alle tre, og nyter varmen. Tenkte jeg skulle lage favorittsmoothien min ganske snart, så vi har litt og kose oss med.  I dag skal jeg ta det heeelt piano, slappe av, grille og lade opp til løpet i morgen. Jeg er så spent! Kan tenke meg at dere er lei av og lese om dét, men etter i morgen blir det ikke noe mer snakk om det, lover! 
bikiniJeg har foresten kjøpt meg en ny bikini fra Oasis. Likte dere den? Den har små rysjer/peplum kanter på trusen og på toppen, og det er jo så søtt! Sa til A i går at nå MÅTTE vi reise til Hellas, i og med at jeg har skaffet meg en bikini som matcher landet. *hihi* Jeg fant ikke bikinien på nettet, men Nelly har en lignende bikini her. (adlink)
bikini3
Ha en fin dag alle sammen! ♡