litagoSelvom jeg ikke er så flink til og blogge, er jeg veldig flink til og ta litt bilder med mobilen… Denne uken har jeg kun trent én gang, men skal ut og teste ut den nye tightsen min om litt, også skal jeg jo løpe Elixia løpebølgen på søndag. *æææææ* Her har jeg trent, venter på toget og koser meg med den «lettere» sjokolademelken fra Litago etter og ha spist en banan. Så vet dere det…
IMG_1034Jeg har vært veldig fornøyd med været denne uken…. Tok på meg skjerf og skappegenseren i går, ventet på toget og holdt på og blåse bort. Neste uke har jeg fri, og da har jeg bestilt masse sol til Lillestrøm! 
IMG_1028Bursdagspengene har jeg brukt litt av på Come As You Are på Majorstuen. De skal legge ned, så der var det m-a-s-s-e salg, og jeg fant atter en sort kjole. Jeg kan egentlig bare kalle meg the woman in black… Skal vise dere klesskapet mitt senere, så skjønner dere hva jeg mener. 
IMG_1046I går tok jeg meg en tur på Strømmen Storsenter etter jobb, for og kjøpe meg 2xu tightsen, men jeg måtte også holde av denne regnjakken, etter at jeg har «siklet» på den i en lang stund. Nå er spørsmålet, skal jeg kjøpe den eller ikke? Den er skikkelig søt syns jeg, og minner meg litt om regnjakker barna brukte i barnehagen når jeg var liten. Buy or not to buy? 

Spennende liv i grunn…