blissGood morning! Så ufattelig trøtt man skal være om morgenen da! Vi har i hvertfall hatt problemer med og stå opp til riktig tid begge to denne uken, men nå er jeg snart oppe og går. . . Denne uken, i hvertfall frem til fredag får jeg v-e-l-d-i-g lite tid til bloggen, så det blir vel for det meste korte, enkle innlegg slik som i går. *hihi*  Denne uken er som dere vet den siste uken min på Oasis, og på søndag skal jeg løpe Elixias løpebølge *grugleder meg til dét*, så nå er det kun satt av tid til jobb og trening. Men etter fredag har jeg fri/ferie, og DA skal det blogges da! Herregud, jeg har ikke hatt mer enn én ukes fri på sikkert tre år. Sykt deilig skal det bli, og jeg gleder meg skikkelig! I tilegg til og ha ferie *føles rart og skrive det* skal jeg passe på Louis, mens mamma og Tommy er på jobb. Perfekt!
kamera-700x577


Så da vet dere hva jeg holder på med. Nå må jeg komme meg på kjøkkenet og gjøre klart litt frokost og lunsj, så skal jeg få til en liten økt på Elixia før jeg tar toget videre inn til Oslo. *Effektiv* Er det foresten fler av dere som skal løpe rundt Sognsvann på søndag?  Let me know!