grønnGod morgen! ♡ Nå har jeg vært kjempeflink til og ta supermat-pulveret mitt hver dag, i tilegg til litt omega 3 og nå har huden min blitt mye bedre igjen. Dette er ikke noe sponset på noen måte så det er sagt, jeg tenkte bare at jeg skulle dele det med dere. Det er fler av dere som har spurt om jeg har merket noe forskjell, og her har dere altså svaret. Huden min, elsker dette! Jeg bruker dette pulveret for de av dere som lurer. Det koster jo litt, og jeg skal innrømme det at det er litt surt og bruke så mye penger på noe sånt, men det er absolutt verdt det etter min mening. Denne her var faktisk 200 kr billigere enn den jeg kjøpte på helsekosten, så vet dere det. *adlinks*
20130526-210520.jpgDet smaker shiiit hvis man ikke blander det ut med noe, men altså vil man så får man det ned. Men jeg har funnet ut at hvis du blander det ut med litt fun light saft med smaken fruktfest går det mye lettere. Fortsatt ikke en kosedrikk, men da slipper du kanskje brekningene. *hihi* For skjønnheten må man lide eller hva? Nå er i hvertfall huden min mye bedre enn den var for noen uker siden, og det er deilig.