kissHola! Føler nesten at jeg er i Spania jeg nå, helt fantastisk godt og varmt her i dag, strålende sol og skyfri himmel. Deilig! I går hadde jeg jo som dere vet en liten feiring sammen med mitt doble sett av foreldre, søstre og onkel og tante. Vi hadde det kjempekoselig med grilling og jeg fikk masse fine gaver. Jeg har faktisk fått alt jeg har ønsket meg, så jeg var mildt sagt veldig fornøyd! *tusen takk alle sammen*. Venninnen min Camilla på besøk i går også, og ble sittende ute med mamma, tommy og meg til lokken 12 i natt, så feiringen var absolutt vellykket! Jeg koste meg masse i hvertfall! 
stump
sistahVeldig gøy og se at Louis har blitt så trygg på alle sammen også. Når han egentlig skulle legge seg i går fikk han skikkelig raptus og ville bare leke. Noe jeg selvfølgelig syns var veldig gøy, så da fikk fettern min Linus og jeg hatt det litt gøy med bebisen. Løp frem og tilbake i hagen, dro i leker og tullet masse. Verdens beste Louis! 
kiss2