loveSyns dette bildet var så fint, så måtte bare legge det ut i dette innlegget. . . God morgen alle sammen! Eller skal jeg si formiddag? ♡ Har dere hatt en fin lørdag så langt? I dag skal jeg ha en liten bursdagsfeiring sammen med alle foreldrene og søstrene mine, Louis blir selvfølgelig med han også. *gleder meg veldig!* Jeg la meg v-e-l-d-i-g sent i natt, da jeg sa ja til og kjøre min kjære kusine Natalie til Oslo 03:30 i natt, siden hun skulle sminke til en fotoshoot i soloppgangen. Etter og ha sett film med A til klokken to fant jeg ut at jeg like gjerne kunne sitte oppe til jeg måtte dra… Jeg tok de ekstra timene som en lang natt på byen pluss et lite nach. *hihi* Det funket veldig bra, jeg fikk med meg en kjempefin soloppgang mens jeg sang for full hals i bilen *så vakkert!* og alikevel våknet jeg overraskende tidlig i dag. 
roseNå har solen kommet tilbake til Lillestrøm, så nå må jeg nesten til senteret for og skaffe meg litt sommertøy! Jeg var så heldig som fikk et gavekort av «svigers» i bursdagsgave, som da skulle gå til akkurat dette. Jeg har ikke noe sommertøy som passer meg lenger, kun én shorts og en haug av slitte topper, noe som er litt frustrerende, i og med at jeg må bruke det samme hver gang det er sol. *haha* men det er også litt deilig, med tanke på at alt faktisk er for stort. Så nå må jeg bare hive i meg kaffen, dusje og komme meg avgårde! Salat skal lages til grillingen senere i dag, så jeg har egentlig ganske mye og gjøre kjenner jeg…. HEIJDÅ!