louis 1herregud.herregud.herregud.herregud.herregud.herregud.herregud. jeg har verdens søteste lillebror eller hva!? Dette her er Louis *uttales Lui* og er familiens nye hjerteknuser. Mammaen min fyller 40 år i August, men fikk bursdagsgaven sin litt på forskudd som dere ser, så da jeg var ferdig på jobb i dag syklet jeg rett hjem til a mor, for og kose med denne hårballen!
Louis 4louis 2Jeg er bare litt ekstremt sjalu nå, så jeg vurderte et lite øyeblikk og flytte hjem igjen, ettersom at jeg har v-e-l-d-i-g lyst på en hund etter det som skjedde med Nala. Men jeg er rimelig sikker på at jeg får lov til og bli fast barnevakt i årene fremover, så jeg får vel bare holde ut. Jeg er i hvertfall helt forelsket i Louis. Jeg har alltid ønsket meg en lillebror, og nå fikk jeg verdens fineste! 
louis 3louis og pernilleFor de av dere som lurer på navnet, så er han oppkalt etter Louis i One Direction *haha*. Pernille er jo directioner deluxe, så det kunne faktisk ikke blitt noe annet. Det morsomste er at alle tenkte på det samme navnet uten og ha pratet med hverandre først. Louis er blanding av Shih Tzu og Bichon Havanaise, og herlighet for en fin blanding, seee så herlig a! Jeg smelter
Louis 5