lolGod morgen sprekinger! ♡ Det var nesten en nedtur og våkne i dag og vite at jeg er et år eldre, at rynkene er et år nærmere og at det er et år til neste bursdag. *hihi* Jeg kunne hatt bursdag hver dag jeg, for jeg syns det er så koselig! Jeg hadde egentlig planer om og få til en liten feiring med den store familien min neste uke, men det ser ikke ut til at det blir tid til det… *buhu* Men jeg skal feire den med mitt doble sett med foreldre og søstre på lørdag, og det blir koselig!
lukterNå sitter jeg her med rosene mine da, og det er snart tid for litt jobb på brygga igjen. Jeg går snart inn i min siste uke hos Oasis. Litt trist, men også litt spennende. Går alt som planlagt kommer jeg inn på et av studiene jeg har søkt på til høsten, og jeg får jobbet mye her i nærheten. Mer om det siden! I dag vil jeg egentlig at dagen skal gå så fort som fy, for jeg vil egentlig bare hjem til mamma og hilse på den nye lillebroren min. Jeg har pakket ned både speilrefleks og mac i sekken min i dag, for at jeg skal kunne ta bilder til dere med én gang. Herreguuud, jeg gleder meg nesten i hjel!

Må dagen suse avgårde! Ha en fin fredag alle sammen ♥