IMG_0872Hei alle sammen ♡ Dette har virkelig vært en fin bursdag, og nå skal dere få en liten oppdatering med masse mobilbilder! Jeg har kost meg fra start til slutt, og kan legge meg med et stort smil om munnen i kveld. Som dere vet ble jeg vekket av verdens beste kjæreste med fire kjempegode muffins tidlig på morgenen, og jeg har klart og spise tre av dem i løpet av dagen… De er ikke sunne bare så det er sagt *haha*, men har man bursdag så har man bursdag!
IMG_0875For og ikke ødelegge den fine rytmen jeg er i nå fikk jeg meg en knall treningsøkt på Elixia, hvor jeg fikk kjørt igjennom hele styrkeprogrammet mitt og løpt intervaller på slutten. Intervaller er virkelig tingen for meg, og akkurat nå har jeg fått helt dilla på gerilja-intervaller igjen. Rant som en svamp da jeg var ferdig, og følte jeg hadde gjort opp for muffinsspisingen min. *hihi*
IMG_0887Etter trening dro jeg til bestemor og bestefar, hvor det var 21 røde roser og en koselig og nyttig gave til meg. Tusen takk!   I tilegg til et stort fat med deilig frukt, ost og kjeks. NAM!!! Bare se under her, hvor fristende ser ikke dét ut? 
IMG_0911Sååååå var det tid for litt kjærestetid, og vi dro derfor til Casa Mia i Lillestrøm, hvor jeg fikk Rotolien min igjen. Herregud, jeg kommer aldri til og bestille noe annet der igjen. Det er seriøst den beste pastaretten jeg har vært borti! Spagette bolognese og carbonara kan gå og legge seg liksom! *haha* 
IMG_0912Dagen avsluttet jeg med og se på fotballkampen til Mia og Pernille, som sa de skulle vinne for meg… Og det gjorde de også! 4-0 til Lsk og Mia klarte til og med og score like før slutt! Pernille scorte n-e-s-t-e-n, så jeg var mildt sagt en veldig stolt storesøster på sidelinjen. Godt og se at de har arvet fotballtallentet mitt. *kremt-kremt- veldig ironisk* 
IMG_0913Jeg har hatt en helt fantastisk dag, og har allerede fått en del gaver. A slo til med røde roser i dag, så nå har jeg STOR bukett på bordet med over 40 roser. Har aldri hatt så mange på en og samme gang, så nå ser veldig fint ut her i stuen, og jeg føler meg veldig heldig. Tusen, tusen takk for alle bursdagshilsninger på både facebook, instagram, her på bloggen, og til alle dere som har sendt meg melding. Dere er herlige alle sammen! ♥  Nå blir det paradise før jeg tar kvelden, så er jeg klar for en ny dag i morgen. Første dag som 21-åring!!! I morgen får jeg en liten hårete lillebror, som jeg nesten gleder meg i hjel til og møte! En valp for de av dere som ikke skjønte det ♥ wohoooo! 
rose1