1Hei og hopp! ♡ Ei fornøyd bursdagsjente som blogger nå…Ord kan ikke beskrive hvor deilig det var med fri i dag. Nå har jeg spist muffins, drukket pepsi max og kaffe (i akkurat den rekkefølgen), sovet en time ekstra, og nå er jeg straks klar for litt trening. Jeg er ekstremt treg i dag, men jeg skal nok rekke alt! I dag er planen og kjøre styrkeprogrammet jeg har fått av Preben igjen, også får vi se om jeg rekker litt intervaller på slutten… Som dere vet skal jeg jo løpe masse fremover, så det er liksom fokus på dette styrkeprogrammet, alt annet kommer utenom. Som biceps, triceps osv. Her er det fokus på bein, rumpe og core muskulatur i ukene fremover! Jeg må også få til to langturer i løpet av uken, men de neste dagene er det masse jobbing igjen, såååå vi får se! Jeg er rimelig støl etter gårsdagens økt, men nå har jeg plutselig fått så mye treningsmotivasjon igjen, så det er ikke snakk om og ha noe fri i dag! Her skal muffinsene trenes bort, og plass skal lages til middag og dessert i kveld! *hehe, bare tuller*

Ha en kjempefin dag videre alle sammen! Senere i dag skal jeg gi dere vurderingen på rettetangen jeg fikk i forrige uke, så følg med ♥