justdiditHola Jeg fikk starte litt senere på jobb i dag, siden jeg skal være der til stenging i kveld, og jeg fikk derfor tid til en treningsøkt først *herlig!* Jeg trener som dere vet på Elixia, og de to siste dagene har jeg prøvd meg ut med intervaller på møllene der. Jeg skal jo egentlig løpe ute, men for at jeg skal rekke både styrke og cardio på treningsdagene mine blir det SÅ mye lettere om jeg bare får gjort alt på et sted. Så nå er planen og ha langkjøringene ute, og intervallene inne.

Dagens program så slik ut ♥ forskjellige planker se her ♥ knebøy ♥ hip thrust ♥ gående utfall og ♥ russian kettlebell swing (ny favoritt). I tilegg bestemte jeg meg for og trene litt bryst med ♥ cable crossover ♥ brystpress og ♥ flyes i maskin. Nå har jeg plutselig begynt og få pupper igjen, og det kan man jo ikke ha noe av *haha*
råsa
Jeg avsluttet økten med litt gerilja intervaller. Og siden jeg alltid får spørsmål om hvordan det fungerer skriver jeg det nå. 20 sekunder spurt – 10 sekunder pause (står på siden av mølla) 20 sekunder spurt – 10 sekunder pause. Da har du altså to spurt på 1 minuttt, og dette gjør jeg i 6-8 minutter, men i dag gjorde jeg det i 10! Så det var gøy. Treningsmotivasjonen har ikke vært helt på topp i det siste, så det er godt at den kommer snikende tilbake. ♥