VIPP3Hei hei ♡ Jeg fikk en kommentar igjen om at den gamle bloggingen er savnet, og jeg savner den selv også! Men, som jeg sa sist gang, jeg jobber hele tiden akkurat nå, også forsøker jeg så langt det går og holde motivasjonen oppe til både trening og blogging. Men tiden strekker ikke til rett og slett! Men det skal nok bli bedre så snart denne måneden er over, i promise. I mellomtiden må du/dere huske at jeg gjør så godt jeg kan, og jeg blogger først og fremst for min egen del, fordi det er så gøy! *hihi* og fordi jeg har så fine lesere!
VIPP4I dag er det offisiell åpning / åpningsfest av den nye Oasis butikken på Majorstuen, så om du er i nærheten og vil trosse det dårlige været, får du ta deg en tur. Butikken er så fin! Den ligger helt øverst i bogstadveien, like ved United bakeries, video nova etc…♥ Men nå må jeg komme meg i gang her. Mat må lages, kroppen må komme seg til Elixia og jeg må finne frem regntøy og langstøvler… Skulle ønske jeg bodde i nord akkurat nå, for dette været hjelper ikke det dårlige humøret mitt noe særlig…

Ha en fin dag alle sammen ♥