IMG_0857Hei hei ♡ I går tok vi oss en tur til Lillehammer for og besøke besteforeldrene til A, og det var like koselig som alltid. A og jeg hadde det veldig gøy i bilen i går som dere ser, for jeg skulle plutselig parodiere Asbjørn Brekke. *veldig morsomt for meg i hvertfall* Syns dere at jeg lignet? Det er så utrolig fint på gården der, så det var litt synd at vi ikke kunne være der lenger. Men vi fikk kost oss i noen timer i hvertfall! Vi fikk servert grillmat og masse godt til dessert når vi kom dit, så nå er jeg fyllt opp for en hel uke fremover! *hihi*
asbjørn
IMG_0851Jeg måtte selvfølgelig gå inn i fjøset for og hilse på kuene når vi var der, det er jo like stas hver eneste gang! A skjønner ikke helt hva det er med jenter og dyr, men jeg syns det er kjempegøy, og kunne faktisk tenkt meg og jobbe med det! Tenk noe så hærlig da, også kan du få ferske egg, grønnsaker og melk hver eneste dag! Jeg sa tusen takk til kuene som gir meg god melk til proteinshaken min *hihi*. Det hadde vært noe, men jeg blir nok aldri en bonde altså… Får holde med tanken. 
ku1Så, da vet dere hva jeg brukte dagen min til i går! Vi var ikke hjemme før på kvelden, og jeg sovnet til lyn, torden og øs-pøse-regn. Nå står jeg mest sannsynlig på jobb og koser meg inne i ruskeværet, og her skal jeg være resten av dagen. Håper, håper, h-å-p-e-r været blir bedre i løpet av uken. Her er det jo meldt flom og hele pakka, og det passer absolutt ikke, for jeg har bursdag på torsdag! Jeg har tross alt vært veldig snill det siste året, og da har jeg hørt at det blir sol!