imageHei dere! Håper dere hadde det fint i går! Jeg koste meg i hvertfall veldig i finværet her i Lillestrøm, til tross for en litt redusert form fra natt til 17…imageDagen vår startet med at vi ble vekket av et korps som gikk nedover gaten vår halv åtte! Skulle jo opp uansett, men det finnes bedre måter og våkne til enn trommer vil jeg si. Deretter var vi på champagnefrokost hos mamma og Tommy, med en haug av andre hyggelige folk.imageDa barnetoget var i gang dro A, kusinen min Natalie og jeg til Klimt i Lillestrøm, fikk et kjempebra bord ute og oppe på balkongen, hvor vi faktisk ble sittende hele dagen.image
Så alt i alt hadde jeg en veldig fin dag i går, men er veldig glad for at jeg ble såpass søvnig på kvelden som jeg ble… Ellers hadde jeg fått en v-e-l-d-i-g slitsom dag på jobb i dag. Hehe! Nå er i hvertfal bunaden pakket bort igjen, og jeg håper det ikke blir så altfor lenge til at jeg kan bruke den igjen. finnes jo ikke noe mer behagelig og ha på seg nesten.
image