rosa3Jeg har fått en del spørsmål oppgjennom om jeg kunne blogget litt om Nike Gps klokken min, men det har jeg jo aldri gjort. *dårlig av meg!*  Men nå har jeg i hvertfall tatt meg tid til og gi dere litt av min mening om klokken, som forøvrig har vært min bestevenn på trening det siste året. Her er det siste spørsmålet jeg har fått om klokken: Kan du fortelle litt mer om klokka? Vurderer den sterkt selv, men har hørt at den ikke har pulsbelte. Syntes du det gjør noe?
IMG_0261Jeg har blitt kjempeglad i denne klokken, og jeg har aldri brukt pulsbelte. Men jeg vet at du kan kjøpe et fra polar, som kan kobles opp mot klokken om man ønsker det. Jeg har tenkt til og gjøre det, så jeg kan se hvordan pulsen er når jeg løper, sykler, går osv, men har aldri kommet så langt. *hehe* Men klokken funker fint uten også, så lenge du bruker den til løping, og «gåing». Så lenge du har chipen (som følger med), registrerer den distanse og fart, og er er du ute kan du velge og kun bruke GPS-funksjonen, så registrer den akkurat det samme, men også runden du beveger deg i. Når du kobler klokken til dataen din etter økten, kan du da se oversikten over alt jeg har nevnt over her, og du får poeng til nike-profilen din. Veldig gøy!
20130113-133559Siden jeg ikke liker og løpe med Nike sko, og siden det heller ikke er anbefalte løpesko av fysio, kiropraktorer etc. får jeg ikke lagt chippen riktig i skoen. Nike skoene har jo et lite rom under sålen hvor man kan legge chippen. Derfor pleier jeg og tape chippen på foten der den ikke er i veien, når jeg skal løpe inne. Jeg har også testet ut om det ble noen forskjell fra og løpe med nike sko, og det var 0 forskjell, så dette funker like fint. Ellers så får man også kjøpt en «lomme» man kan legge den i, utenfor skoen. . .
IMG_3128Klokken kan du få kjøpt HER. (adlink)  Er det mer du lurer på om klokken, så vet jeg at spreke Kamilla har skrivd et veldig bra og detaljert innlegg om klokken tidligere, og det kan du lese her. Bra det er noen som er flinkere til og forklare enn meg! *hehe*

Håper dette ga deg/dere svar på spørsmålene. Jeg er i hvertfall kjempefornøyd med den, og elsker og løpe med den!