søstre1He-re-gud så bra jeg har hatt det i dag! ♡ Sol og varme, snille og herlige søstre på besøk, hockeykamp OG seier på en og samme dag, dét skjer ikke hver dag!  Jeg fikk to av søstrene mine på overnattingsbesøk i går (Mia og Pernille) , og jeg har virkelig kost meg det siste døgnet! Spesielt i dag, hvor jeg våknet to timer før alle de andre, fikk kost meg med kaffen og gått igjennom blogg og instagram, før det var tid for frokost og joggetur med jentene. For hver gang jeg gikk på kjøkkenet økte tallet på gradestokken, som dere ser, så det var egentlig ikke noe spørsmål om vi skulle ut i finværet eller ikke…
solBegge hadde med seg treningstøy, men vi endte alikevel opp like alle tre, noe vi selvfølgelig syns var veldig morsomt! *hihi* Vi tullet med at vi skulle skrive «aninekristin.femelle.no på ryggene våres, så vi kunne spre litt reklame for bloggen. Men DÈT hadde blitt litt for mye syns jeg. Man kanskje neste gang! Syns foresten at jeg er v-e-l-d-i-g pen på det bildet til høyre her……..
assVi fikk oss en kjempebra økt i solsteiken på hele 5,5 km, hvor vi også fikk inn litt intervaller. Jeg er ihvertfall kjempefornøyd, og håper de blir med meg neste søndag også, for tiden gikk veldig fort når vi var tre stykker. Jeg skulle jo ha langturen min uansett i dag, og som dere vet skal intensiteten ligge i «sone 1», noe som vil si at man skal jogge i et tempo hvor du fint kan holde en samtale. Perfekt med tanke på selskapet jeg hadde på trening i dag, og det gikk veldig fint! 
solesegDa vi var ferdige, dro vi av oss tøyet, lagde plass til alle på balkongen, lagde jordbærsmoothie med kokos, havregryn og fun light saft. Smurte oss inn med solkrem og olje før det var tid for some serious tanning! Her lå vi faktisk i flere timer, og det var så herlig. Jeg er sikker på at det var godt over 25 grader på balkongen i dag, så sommerfølelsen den er på plass for og si det sånn! Farge har jeg fått også *wohoo*
tøyingEr vi spreke eller er vi spreke? *haha* Lo meg skakk av bildene etter det siste døgnet etter at de hadde dratt… Men dette er det eneste dere får se…Resten sparer jeg til konfirmasjonene neste år! *moahahah*
søstre2Etter en kjempefin dag, og etter at jentene hadde reist, avsluttet jeg kvelden med et glass hvitvin (med lite kalorier *yes*),  og  hockeykamp med A og kompisen hans… og Norge vant!!! Så denne dagen kunne virkelig ikke vært mer perfekt, som dere sikkert har forstått. Solen gjør meg lykkelig, og jeg sitter her med en veldig god følelse i magen akkurat nå. Nå er jeg klar for en ny uke, som forhåpentligvis får like mye sol og lykke som denne søndagen har hatt med seg. Jeg er klar!Nå krysser jeg bare fingrene for at Tollefsen kommer seg etter dagens kamp mot Danmark, og at det blir seier mot Canada på tirsdag! ♡ 

Håper dere har hatt en like fin dag som meg alle sammen ♡  god klem