BilettHei hei ♡ Gud for en opplevelse jeg hadde i går. Hele greia med og dra på Bruce Springsteen konsert var mye større for meg enn jeg faktisk trodde. I dét vi satt oss, og Bruce begynte og synge fikk jeg automatisk tårer i øyene, gåsehuden kom uttallige ganger igjennom hele konserten, og jeg begynte faktisk og gråte under en av sangene. Det var faktisk litt sykt, for etter en sang skulle jeg si til Tommy (bonuspappa) at: Hvis The River kommer nå, da begynner jeg og grine! FØR jeg rakk og si det kom det kjente munnspillet og jeg knakk seriøst helt sammen! Har aldri opplevd noe lignende, men den sangen har jeg likt siden jeg var liten, og det og få høre den LIVE av en av de sangerne jeg liker mest her i verden, det var helt utrolig. Jeg er takknemlig for at Tommy, onkel og Terje hadde lyst til og ha med meg på konserten! THANK YOU SO MUCH, det er virkelig en av de beste opplevelsene jeg har hatt. vin og køMen vi koste oss før konserten også da, det må jeg få si! Etter jobb tuslet jeg fra Aker Brygge og bort til Fridays ved Oslo S, hvor vi startet den fine kvelden med god mat, sammen med mange hyggelige personer. Jeg som er ferdig med 30 days challenge, tok meg både strawberry daiquiri og hvitvin. I tilegg måtte man jo ha en øl under konserten. *crazy girl on a monday* Vi skulle egentlig ta buss til telenor arena, men som dere ser over her var det en helt syk kø som ventet på oss, og vi hadde aldri i verden rukket starten av konserten om vi hadde ventet i den. vi tok en spansk en og kapret en taxi i stede, noe som faktisk var billigere også. 400 kr for buss og 307 kr for taxien…. Da rakk vi og finne plassene våre i god tid før Little Steven startet konserten med en liten trall. (han var kjempeflink btw)
BRUCE1Nå har jeg bestemt meg for at neste gang han kommer til byen, SKAL jeg stå helt forerst og jeg SKAL bli dratt opp på scenen. *haha* Jeg ble kjempesjalu hver gang han dro opp ei jente/dame i går, og jeg SKAL være en av dem en eller annen gang! Må også si at Bruce Springsteen er den sprekeste 63 åringen jeg vet om. Altså… Vi holdt på og svette ihjel der vi satt. Tenk og være helt bajas i en alder av 63, på en scene, med masse lys i den varmen. Jeg hadde besvimt etter 10 minutter.

Denne uken kunne virkelig ikke startet noe bedre ♡