tren2Tjohei!♡ I går var det tid for Elixia running-time igjen, og den var like bra som sist gang! For meg som har løpt mye alene tidligere, er det veldig gøy og løpe sammen med mange andre, for det gir meg masse motivasjon og treningsglede! I tilegg går timen med intrevaller SÅ mye fortere når man er fler. Jeg elsker virkelig Elixia Running timene, og er veldig lei meg for at jeg ikke får blitt med neste torsdag på grunn av jobb. *buhu* Men da får jeg ta samme økten alene tidligere på dagen! Vi kjørte samme program som forrige uke, som du kan lese mer om her. I dag er jeg like støl i leggene som forrige uke, men sånn går det når man akkurat har lært seg en ny løpeteknikk! Beina blir vel vandt til det etterhvert håper jeg.
tren1I dag er planen og ha en styrkeøkt på core, bein og rumpe på Elixia, før jeg tar en langtur med rolig jogg i én time. Jeg har mye og gjøre i dag med andre ord, for jeg skal på jobb i dag også…. Så man får bare komme seg i gang!

Ha en fin fredag alle sammen!