p1Jeg blir så glad når jeg oppdager inspirerende instagramprofiler, og blogger for den saks skyld! ♡ Her om dagen kom jeg over flinke Marthe sin profil, og hun hadde lagt ut noen skikkelig fristende bilder av noen peanøttkarameller! Jeg som elsker peanøttsmør måtte selvfølgelig teste det ut, og… JEG ELSKET DET! Sammen med noen friske jordbær ble det rett og slett en aldri så liten foodgasm hos meg i går kveld! *haha* litt på kanten?p3Du finner oppskriften på bloggen og instagramprofilen til Marthe , for de av dere som ønsker og teste det ut. Jeg anbefaler det i hvertfall, og dette er sunn snacks som i mitt tilfelle kun bestod av økologisk peanøttsmør, yaconsirup, litt sukrin og en halv ts med vaniljepulver. Marthe hadde brukt proteinpulver i disse for og få de rikere på proteiner, så da vet dere at det funker også!

Dette skal jeg helt klart lage til helgen igjen! Stor klem fra matvraket *hihi*