blueHei hei ♡ Nå er det en stund siden jeg har lagt ut noe «digg» her på bloggen. Derfor tenkte jeg at jeg skulle vise dere en liten godsak som jeg har fått helt «dilla» på i det siste! Det ser kanskje ikke så innmari flott ut, men tro meg, det smaker utrolig godt.

Det er faktisk god gammeldags havregryn, som jeg har blandet sammen med melk og sukrin. Men til en forandring tilsatte jeg også kokosflak og frosne blåbær, og det ble virkelig en slager for smaksløkene mine! Jeg bruker 50 g havregryn, 20 g kokosflak, ønsket mengde sukrin og masse deilige blåbær. Hell alt i en skål og nyyyyt! Jeg har ikke spist annet til frokost denne uken jeg ♥ så det sier vel sitt *haha*. Det er selvfølgelig en fordel at du liker havregryn og kokos om du skal teste ut dette. Kokosen gir en kjempegod smak sammen med de andre ingrediensene, så jeg er egentlig litt oppgitt over meg selv for at jeg ikke har testet ut dette før!

Bon appetit