solingsHolaaa♡ Etter tidenes tur med A i det fine været, kom vi hjem til en glovarm leilighet, og en enda varmere balkong. Så da var det bare og ta på seg bikinien, trekke viduet hvor solen strålte inn til siden, og legge seg tilrette i solstolen. HELT FANTASTISK at jeg kan ligge og sole meg her ute i april, uten et eneste vindpust. Bare masse, masse, deilig sol! Årets første solings i bikini ble derfor 21.April, og det skal jeg absolutt ikke klage over. IMG_0119Når det kommer til joggeturen i dag gikk det veldig fint! A syklet ved siden av meg hele økten, mens jeg jogget i snegletempo i 60 minutter. Merket at det var litt «rart» og ikke skulle jogge fort i dag, men altså, nå føler jeg at jeg har fått inn løpeteknikken enda bedre, og jeg ble jo selvfølgelig sliten, god og varm. Men var ikke d-ø-d, når jeg var ferdig for og si det sånn… Det ble litt over 1 mil på oss i dag, siden vi gikk inn til Lillestrøm for og fikse sykkelen først, og deretter gikk hjem igjen når vi var ferdige med økten, så vi er veldig fornøyde med dagens innsats.

Nå skal vi kose oss med strimlet svinekjøtt, før det blir sofakos resten av kvelden! Håper dere har hatt en kjempefin søndag alle sammen