smooth1Hei hei ♡ Nå er det endelig tid for ukens siste arbeidsdag, og jeg gleder meg veldig til 18:00 i kveld, for da har jeg helg! Jeg har jobbet hver-eneste-dag denne uken, så denne lørdagskvelden og søndagen er etterlengtet for og si det sånn. I morgen skal jeg kjøre første løpeøkt i det nye treningsprogrammet mitt også, så i kveld skal jeg slappe av!
smooth2A og jeg startet lørdagsmorgenen med favorittsmoothien vår, som består av bringebær, jordbær og fun light saft (ice-tea-smak). Den er skikkelig frisk og god ♥ Den ser jo ikke så værst ut heller, eller hva?
smooth3I dag skjer det fint lite, men jeg håper jeg får litt glede av solen som er her i dag. Jeg sjekket gradestokken i solveggen nå nettop, og da viste den hele 15,7 grader! Det er jo nesten norsk sommer det, haha ♥. Nyt lørdagen alle sammen! I kveld skal jeg trekke ut vinneren av løpeshortsen også, så følg med på mailboksen deres i morgen!

KLEM ♥