leggHer-re-gud så støl jeg er i dag! Ikke nok med at leggene mine virkelig fikk kjørt seg på løpetimen på torsdag, men i går hadde jeg en styrkeøkt med Didrik på Elixia igjen, som gjorde at jeg nå er støl fra leggen og videre oppover. *haha* Jeg ser ut som en dust når jeg går…
øvelseneI går måtte jeg ta gående utfall med en kettlebell i hver hånd, frem og tilbake. Deretter måtte jeg ta utfall bakover med litt tyngre kettlebells, åtte ganger på et og et ben. Dette her gjorde vi 3 ganger. Neste øvelse ble knebøy, hvor jeg først tok «vanlig knebøy» slik jeg pleier, før Didrik viste meg noen skrå puter jeg aldri har sett før, som jeg skulle ha under foten. Dette gjorde at «ass to the grass» gikk lekende lett! *overdriver litt nå, for det var j@#§! tungt uansett*. Etter et par sett med dette gikk vi over til Hip Thrust og deretter til planken på en stor ball. Sistnevnte har jeg aldri prøvd før, men det må dere prøve! I vanlig planke posisjon holder jeg ut en god stund, men med ballen begynte jeg og riste med en eneste gang! *haha* Balanse, og stramming av mage, rumpe, bein…. Mye og tenke på, på en og samme gang!

Neei, nå gleder jeg meg skikkelig til treningen fremover! Elixia-teamet har vært så flinke hittil, og etter møtet jeg var på i går har vi nå også blitt enige om de målene jeg skal trene meg opp til også. Jeg kommer til og bli så sprek! *haha* og jeg gleder meg til og fortelle dere om dem!

Ha en kjempefin lørdag alle sammen!