costumeHei hei ♡ Her går det virkelig unna, og jeg kan nesten ikke fatte at det er onsdag allerede. Heldigvis for meg starter jeg sent på jobb i dag, så nå har jeg hatt god tid til og slappe av, sove litt lenger og ladet opp bateriene for en gangs skyld. Jeg har så langt brukt dagen min på og gjøre klar den nye Iphonen min til bruk *weeee*, lest den nyeste utgaven av Costume og Shape Up, lakket negler og tatt annsiktsmaske. *Kvalitetstid på sitt beste*. Det er så sinnsykt mye som skal skje rundt meg akkurat nå, og jeg blir bare superstresset av alt, haha. Da jeg kom hjem i går kveld var jeg så sliten at jeg ikke orket og lage noe annet enn tomatsuppe til middag faktisk og like etterpå sovnet jeg som en sten… Men sånn blir det vel når man har fulltidsjobb ved siden av en blogg som er mer enn en fulltidsjobb for tiden. *Men jeg elsker det*
IMG_4776Treningen har så langt vært litt halvveis denne uken, men i morgen skal jeg på min første gruppetime på Elixia og jeg gleder meg veldig-veldig-mye! Dette er helt nytt, og sammen med en gruppe mennesker skal jeg delta på Elixia Running i morgen. Kjempegøy at de har startet med løpetimer utendørs, for er det en ting jeg virkelig må bli bedre til er det nettop det og løpe ute… Jeg skal se om jeg får tatt noen bilder i morgen, så dere får en liten oppdatering på hvordan timen var. Nå har jeg så mye nytt treningstøy og duppeditter liggende her, så motivasjonen, den er her!

Håper dere koser dere med det deilige vår-været ♡