1Hei hei ♡ Jeg har hatt en liten hemlighet den siste uken, men nå kan jeg endelig dele den med dere! Jeg har gått inn i et samarbeid med Elixia her i Lillestrøm, og det kommer til og bli så gøy, både for meg og deg! Nå skal jeg få tips, og fakta fra personer som virkelig kan trening, dere kan komme meg spørsmål til meg som jeg kan få profesjonelle svar på, og de skal hjelpe meg med og nå de målene vi har satt oss *skriver mer om dem siden* Jeg er så glad for at de ønsket og samarbeide med meg og bloggen min, og ikke minst for at de ønsker og inkludere leserne mine i treningen også! Måtte bare dele dette med dere for jeg er kjempegira nå!
2Jeg hadde en PT-time med Didrik i dag, hvor jeg blant annet tok min aller første kroppsanalyse! Jeg var litt nervøs for resultatene, men det gikk heldigvis kjempebra. Absolutt ikke så værst! *Skryte-skryte*
3Didrik var kjempeflink, og sjekket knebøy teknikken min, lærte meg en ny øvelse, og presset meg ti ganger mer enn hva jeg vanligvis klarer selv, så jeg ble faktisk ganske overrasket over meg selv. Jeg er visst ganske sterk jeg! I hvertfall sterkere enn det jeg trodde selv… Nå rakk vi ikke så veldig mye mer enn et par øvelser i dag, men resten tar vi neste gang… Nå skal jeg endelig få den sprettrumpa jeg har drømt om så lenge, og jeg skal bli sprekere enn noen gang før!

Følg med videre alle sammen! Dette blir så gøy!