hyttabilder Hei alle sammen ♡ Da var jeg hjemme fra hytta igjen, og det har vært de mest late dagene på lenge! *haha* Treningstøyet ble jo med, men det ligger fortsatt nyvasket i bagen…Det var rett og slett veldig lite fristende og løpe utendørs i regn og snø om hverandre, så vi bestemte oss for og bruke alle dagene i sofaen. Jeg med den siste «Fifty Shades» boken *som endelig er lest ferdig* og A med masse actionfilmer på tven. Jeg tror jeg trengte disse late dagene veldig nå egentlig, for jeg føler meg mye mer opplagt nå enn på lenge, og det er godt! Bildene over her er fra instagrammen min.
IMG_4758
Vi rakk selvfølgelig og dra en tur innom kjøpesenteret i dag, og da fikk jeg hamstret inn både kylling, vaskemiddel, og noe nytt til treningshyllen vår. Jeg har testet ut BCAA med melonsmak tidligere, men jeg fant denne med ananas-smak i dag! Ananas er noe av det beste jeg kan få så jeg krysser fingrene for at denne faller i smak, bokstavlig talt.

Nå skal jeg kose meg litt på sofaen here hjemme, før jeg forhåpentligvis får gjort noe litt mer spennende i kveld. LSK spiller jo kamp rett borti gata her, så jeg krysser fingrene for at jeg kan juble litt sammen med fansen i kveld. *hihi* Ha en fin søndag!