imageHola ♡ Starter dette innlegget med litt spansk, siden jeg spiser spanske jordbær til lunsj i dag*hehe*. Jeg har vært e-l-e-n-d-i-g med mtlagingen denne uken, spesielt når det kommer til matpakker. Jeg har derfor endt opp med å nesten sprekke av sult de siste timene på jobb, også har det bare blitt en stusselig liten suppe eller brødskiver til middag, når jeg først kommer meg hjem. *ikke bra i det hele tatt*. Men i dag har jeg vært veldig flink, og da må jeg selvfølgelig blogge om det. (Blogger jo bare når jeg har vært flink)
image Dagens lunsj består av en boks mager vaniljekesam og maaange, kjempegode, spanske jordbær! Kjempegod lunsj!, og nå slipper magen min og skrike seg igjennom arbeidsdagen ♡ Det er egentlig bare latskap som er årsaken til denne dårlige matpakke-uken, for det tar jo faktisk ikke mer enn 5 minutter og lage seg noe sunt og godt, som for eksempel dette, havregrynsgrøt med bær, pannekaker… Eller å ta med seg en pakke med knekkebrød og mager kyllingost! Neeei, skjerpings på deg frøken!. Vil jo ikke risikere og miste alt av muskler og energi, når jeg først har klart og komme meg i en sunn form….

Har dere spist noe godt i dag da?