kaffe1God morgeeeen! ♡ Tusen takk for alle de fine tipsene dere kom med til A i går! Vi har testet ut noen, men formen er desverre ikke noe bedre foreløpig. Jeg har heldigvis sovet litt mer i natt enn den forrige, men ikke stakkars… Nå har jeg akkurat stelt meg ferdig og skal snart komme meg avgårde til ukens siste arbeidsvakt! Jepp, heldig er jeg ♥ så etter 16:00 i dag har jeg helg! *wohoo* Hva som skjer med den hytteturen vi hadde planer om er jeg usikker på, men nå får jeg i hvertfall tid til og være sykepleier! Fikk litt dårlig samvittighet når jeg måtte dra på jobb i går, selvom han er en voksen mann, som klarer og ta vare på seg selv. *hihi* 
kaffe2Det er noen av dere som har spurt om hvordan jeg lager denne faste morgenkaffen min, og det er virkelig ikke noe hokus pokus altså… Svart kaffe (fra kaffetrakter eller kaffemaskin) + 3-4 suketter + ønsket mengde styrk melk + kanel på toppen. Veldig godt, også blir den ikke så bitter som «vanlig» kaffe. *og dét er bra*

Håper alle dere er friske og at dere får en kjempefin torsdag! Nå er det snart helg ♥ ♥ ♥ ♥