image Good morning! Advarer om sterke bilder i dette innlegget… I dag orker jeg ikke være flink blogger som følger «trenden» om og se ut som en gudinne i dét man står opp. (Ikke at jeg pleier å gjøre det…jeg tar bilder av meg selv lenge etter at jeg har stått opp). Ikke skal jeg ta bilder av meg selv i sengen med: jeg sitter bare her og drikker kaffen min mens jeg blogger til dere posing. Og jeg skal heller ikke skryte av treningsøkten jeg akkurat har hatt (jeg har ikke trent i dag). Derfor får dere heller en fin collage av meg, med litt «ekte» bilder av den jeg egentlig er. . . Dobbelthaken forsvinner ikke etter -16 kg heller som dere ser. Veldig gøy med kamera på Ipaden.
image I dag kommer det til å skje fint lite på denne bloggen, da jeg skal jobbe fra 13 og utover, og deretter reise rett i 18 års laget til kusinen min. Jeg er foresten ikke klar for noen av delene da jeg fortsatt ikke har kommet meg til legen og har dritvondt i ørene, hodet og kroppen generelt. Men a girl gotta do what a girl gotta do!Håper dere får en fin lørdag alle sammen! og jeg lover at jeg ikke skal legge ut ærlige bilder igjen… Lenge leve bloggfasaden! *hihi*