muffinHealthy cupcakes in the making! Wohoo, denne dagen har jeg vært effektiv. Siden klokken ringte 07:00 i dag tidlig har jeg flydd rundt, både ute og inne. Vasket tøy til den store gullmedaljen, tatt oppvask og ryddet leiligheten. I tilegg så har jeg akkurat blitt ferdig med første runde med sunne proteinmuffins, og jeg er fornøyd! De er ikke ferdig enda selvfølgelig, for man må jo ha topping også. Dere får selvfølgelig fremgangsmåte, næringsinnhold og bildedryss litt senere.
sistSiste runde ligger nå i ovnen og venter på og bli tatt ut… A fikk ta en testmuffins av den første runden, med topping og alt, og det var absolutt godkjent! *og da er jeg fornøyd*. Nå kan jeg kose meg i bursdag også, selvom jeg er med i 30 days challenge! 
bed3Nå har jeg dratt på meg onepiecen igjen, og nyter min andre kopp med kaffe, mens jeg blogger til dere. Tiden flyr virkelig avgårde når man har mye å gjøre, og nå begynner jeg og lure på om jeg i det hele tatt rekker den treningsøkten jeg hadde planlagt i dag. Men jeg skal gjøre mitt beste. Håper dere koser dere, og at dere kanskje lager dere noen sunne muffins ala Anine i kveld?

Vi blogges! *hehe*