bed3God morgen! ♡ Her stod vi opp sammen med sola i dag, og nå har jeg fått i meg to kopper med kaffe og begynner så vidt og våkne. At det går an å være så trøtt. Jeg sov skikkelig dårlig i natt, for ørebetennelsen min har tatt seg til et nytt nivå nå. Så nå er det høyre øret mitt potte tett, og begynner og gjøre litt mer vondt enn tidligere. Stakkars dem som skal prate til meg på jobb i dag, for nå hører jeg plutselig veldig dårlig! *hehe* Bør kanskje komme meg til legen og få noe for det snart…
bed2
Om én time er planen og stå klar på Golds for og få til en treningsøkt på bein og rumpe + 5 km på mølla. I dag trenger jeg litt endorfiner i kroppen, for dette blir en laaaaang dag. Etter at arbeidsdagen er over på Oasis i dag, skal vi ha varetelling og det tar jo noen timer ekstra, men jeg har heldigvis fri i morgen så da er det egentlig litt det samme hvor sent jeg er oppe. I tilegg skal jeg rekke og svare på en bunke med mail fra dere lesere, så jeg begynner og få litt dårlig tid… Jeg leser alt av kommentarer og mail jeg får av dere, bare så dere vet det. Det tar bare litt tid og svare på alle med full jobb ved siden av bloggen.

Håper dere får en fin dag!