headacheHei hei ♡ Det ble treningsfri i dag gitt! Etter innlegget med leo-onepicen fikk jeg tidenes hodepine og måtte bare legge meg i håp om at det skulle bli bedre til jeg måtte på jobb. Det hjalp heldigvis med litt mat, vann og smertestillende så jeg føler meg litt bedre nå. Kjedelig, men det er ikke krise altså, jeg har to treningsfrie dager i uken, og den neste blir på lørdag så det går bra.

Nå har jeg i hvertfall fått i meg god mat før jobb, og fått lagd meg en god middag til å ha med på jobb. Jeg er så lei av tørre knekkebrød og smøreost på jobb akkurat nå så det blir godt med litt ordentlig mat for en gangs skyld! Dere får selvfølgelig se hva jeg har spist etterpå 
happy
I skrivende stund sitter jeg på toget på vei inn til Oslo, og jeg gleder meg til og kunne nyte solen i akkurat 10 minutter, mens jeg går til Oasis. *hehe* Her er det varmegrader og strålende sol i dag, og skikkelig deilig! Jeg er litt bitter fordi jeg ikke har fri og kan sitte ute på balkongen i dag, men jeg overlever.
Håper dere koser dere, og at dere har like fint vær hos dere!