6God morgen alle sammen! I går ble vi liggende oppe for og se Pearl Harbor *gjett tre ganger hvem som hylgråt på slutten av filmen*, og deretter et show hvor alle vennene til Eddie Murphy hyllet hans karriere. Ble litt for sent for meg, så i dag sov jeg litt lenger enn vanlig men det er jo tross alt siste dag i ferien så det gjør ingenting. . .

Nå er jeg i hvertfall ferdig ladet opp, og klar for en bra økt på Golds Gym. Vi har vært flinke til og dra bort dit hele ferien, men nå har jeg hatt to dager med fri, så dette skal bli deilig. I dag blir det styrke på bryst og biceps, også skal jeg forsøke meg på 10km igjen. Håper bare jeg har tålmodighet til det i dag. *haha*
flette1
Nå håper jeg at dere har kost dere masse med påskeeggene deres, og at dere ikke sitter igjen med noen form for dårlig samvittighet. Det er påske én gang i året, og da skal man kose seg! Selv har vi smugspist av påskeeggene våres siden tirsdag forrige uke, helt til det ble tomt på påskeaften, vi har fått servert is og kake når vi har vært på middager og i går avsluttet vi ferien med en pose med Sørlandschips. SÅ vi har kost oss masse! Jeg har ikke gått opp et gram, men nå er det tilbake til gode rutiner, trening, søvn og litt sunnere kost igjen.

Sommeren for meg starter 20 juni, og det er faktisk bare 11 uker og 4 dager til. *TIDEN FLYR* Så nå reiser jeg avgårde for og pumpe+svette litt de neste to timene.

Ha en fin dag!