løpHei sprekinger ♡ Det ble forandringer i planene. . . Jeg droppet innetreningen i dag, og tok heller på meg vindjakken min, litt varmere tøy og tok en løpetur bort til Mamma og Tommy, for og hente Pernille. Ble jo ikke 1 mil på meg, men det kan jeg ta en annen dag. 2,8 km med jogging i strålende sol og varm temperatur var veldig godt i dag. Like etterpå tok Pernille og jeg en gåtur frem og tilbake til Lillestrøm, for og ta sol. Da fikk jeg litt bevegelse der også, i tilegg til litt brunfarge *wohoo*, så denne dagen har vært akkurat passe «sprek».

Nå har vi akkurat lagd oss en frisk og god rosa smoothie, som matchet treningstoppen min (adlink). Smoothien er lagd av noe så enkelt som jordbær, bringebær og fun light saft med vannmelon smak. Sunt, godt og veldig enkelt! 

Nyt siste fridagen alle sammen  og unnskyld meg for mobilbildene ()