IMG_4588
Hei alle sammen! Det ble jammen meg en tur ut på meg i går, så jeg var rimelig sliten da jeg våknet i dag tidlig. Spontane turer blir ofte de beste, og jeg hadde det veldig gøy i går sammen med Caroline og Malin. Men, jeg angrer alltid like mye dagen etter… *hehe* Men etter en litt god frokost og tv-titting ble formen bedre, og jeg fikk med meg A på en aldri så liten tur i det fine været. Det var så deilig ute i dag altså! Har dere like fint vær hos dere? Det ble en kort tur på 2,8 km, bort til barndomshjemmet mitt hvor vi fikk kost litt med Knotten jeg er kattevakt i påsken, og sovet litt på sofaen til Mamma og Tommy.

IMG_4587Etter den lille turen vår har vi bare kost oss egentlig. Først på middag hos Svigerfar og stemoren til A, og nå på sofaen sammen med Knotten igjen. I kveld skal vi være slappfisker og bare se på filmer, tv-serier og kanskje spise litt potetgull også! *oupsi* Men nå er det snart vanlig hverdag igjen, så vi koser oss så mye vi kan, med veldig god samvittighet.

Håper dere koser dere! OG jeg gleder meg til alle kommer hjem fra hytter og ferie nå, for det har vært rimelig dødt på leserfronten denne påsken altså…