sol1Hei fininger ♡ Hvem trenger vel en solvegg i Trysil eller en skogstur i det fine været, når man har en innbygd balkong, varmt tøy, solstol og et deilig pledd? Ikke jeg i hvertfall! I dag skulle jeg egentlig vært med gamle-gjengen fra videregående på skogstur, men på grunn av ørebetennelsen måtte jeg trekke meg. Veldig kjipt, men jeg tror det var ganske fornuftig. Men jeg har alikevel fått litt bevegelse og frisk luft i dag, for jeg dro bort på Golds og løp 5 km i sta. Deretter dro jeg rett hjem, pakket meg inn og la meg her ute. Her blåser det ikke kaldt, det er godt og varmt og ikke minst masse sol. Jeg elsker denne balkongen! 
sol2Krysser fingrene for at jeg fikk litt farge i annsiktet i dag, for det trenger jeg virkelig. Som jeg gleder meg til sol og sommer nå! Heldigvis er det ikke så lenge til, så snart ligger jeg på samme plassen, bare i bikini og med en kald og frisk sommerdrink i stede for en god og varm kopp kaffe. Gleder meg! 
sol3