påskekosGod morgen alle sammen! ♡ Nå er det endelig påskeferie for meg også, og det er så deilig! Jeg våknet som vanlig mye tidligere enn nødvendig i dag, men for en gangs skyld kunne jeg slappe helt av, lage meg kaffe, sette på favorittmusikken min og kose meg med den siste boken av Fifty Shades triologien. De to første bøkene leste jeg ut på én måned, men denne har jeg brukt 3 måneder på snart, så jeg har et mål om å bli ferdig med den i løpet av påsken! Nå har jeg en bitteliten pause fra lesingen, så jeg kunne lage meg en kaffekopp, og blogge litt til dere 
music on
Til dere som er like sjalue som meg, på alle de som befinner seg i Trysil, Hemsedal osv… Finn på noe du liker å gjøre. Les en fin bok, tren, se på film, og gå inn i din egen verden. Da slipper vi og tenke på det. *haha* Hvis du i tilegg får til noen treningsøkter i løpet av ferien kan vi jo trøste oss med det at vi føler oss mye bedre når hverdagen starter igjen, i forhold til de som er fyllesyke og slitne etter noen tøffe dager i fjellet… Ellers så kan du jo arrangere en «afterski» hjemme hos deg selv, med de vennene som ikke har reist av gårde til fjellet! *det hørtes faktisk veldig gøy ut* 

♥ Kos dere i hvertfall! Nå skal jeg tilbake til min kjære Christian Grey. *hoho*