rosaHei alle sammen! ♡ I dag er jeg virkelig klar for litt påskeferie, og klokken 18:00 i kveld har jeg offisielt fri også! I hvertfall nesten…Jeg jobber noen få timer på lørdag også, men bortsett fra dét har jeg 100% fri. Deilig. Jeg sitter nå med tidenes smerte i ørene, så påsken kom til rett tid i år må jeg si. Jeg har ikke hatt tid til og dra til legen, men jeg vet jo hva det er *ørebetennelse*, for jeg har hatt det så mange ganger opp igjennom mine 20 år…så smerten og symptomene er jeg godt kjent med for og si det sånn. *haha*

Men jeg skal alikevel få til en liten treningsøkt senere i dag Ser selvfølgelig an formen, men satser på at det blir en liten økt i kveld. Det er jo ikke noe farlig og trene med ørebetennelse, så det bør gå bra. krysser fingrene!
easterHa en fin dag alle sammen! Her har vi strålende sol og blå himmel, så påskestemningen er absolutt på plass. ♥ Håper dere har det like fint.